Tuffa

Alla inlägg den 15 april 2010

Av Camilla Anderholm - 15 april 2010 21:14

Så har då flocken utökats i våran bekantskapskrets , vi blir bara fler och fler ... Ja , du AC .... nu måste det väl ändå vara du som står på tur   .

I tisdags kom han alltså hem lilla Manne till sin nya familj , Anneli och Henke har nu äntligen hämtat hem lilla manne .


Så vi säger välkommen till



Rasande söt är han ... och en kille med humör tror jag , för Kliff fick då smaka på vassa valpgaddar både en och två gånger   .

Kliff ja !!! ..... Jag måste nog kopiera AC´s ord som hon skrev .... i bilen hade vi Aston och " lillkillen Kliff " .... pyts .... min lillkille !!!   vart tog han vägen egentligen , 6 mil senare då vi kom fram till Hassela var det bara att inse att min lilla kille inte alls är så liten längre .

Manne och Kliff.

Men hallå !!! vem är den där stora killen med världens längsta bakben      vilken skillnad det är på bara två månader , ja det är bara att inse att han börjar bli stor .

Och så vart jag varse om en annan ska i går ... våran lugna beskedliga valp har visst mörkat en och annan sida för oss här hemma   eller så tyckte han det var vansinnigt roligt med en liten polare i form av Manne , för han flög mellan rummen hemma hos Anneli och Henke , hoppade och studsade av ren pur lycka ....


Här kommer han farande med Olga

Tjoho ... va det gick undan mellan varven , och med ens vart Aston en mycket förståndig vuxen lugn herre som tittade konstigt på dom små trollen då dom låg i en hög på golvet och tuggade på varann .

Men grabbar !!! Va gör ni ????

  


Men en sak är då säker att då jag gör ett visst ljud åt Kliff så tvärvänder han som på en femöring och kommer tillbaka till mig .... det är mattes duktiga kille det   .

Lillkille och Storkille .

  

 AC hade en bild på Aston då han var i samma ålder som Kliff på sin blogg och det var en slående likhet , jag trodde först att det var Kliff som var på bilden men det var faktiskt Aston .

Tuffa då !!! hon fick faktiskt stanna hemma med Johan eftersom hon löper just nu , men förmodligen så skulle nog hon mått väldigt bra att få träffa Olga och Olga skulle kanske må bra av att få träffa Tuffa också , för just nu ligger dom här två damerna på samma våglängd , Tuffa som löper och Olga som är skendräktig tyckte jag att Anneli sa .

Det var lika mycket fart på Olga som det är på Tuffa just nu , vilket betyder knapp styrfat.

Olga myspyser i soffan hon .

Ja , dessa tikar .... men snart är dom sig själva igen hoppas jag .

Ja , det var roligt att få träffa Manne , och håll i dig nu Anneli , för du såg ju själv va fort det går ... snart går han runt på långa ben och ser si så där ut ... innan han blir rasande snygg igen .

Idag har det regnat och det är väl inte så där riktigt roligt , nu då vi har haft toppenväder några dagar , men snön försvinner ju av regnet också , och tro det eller ej .... det går undan nu ... inte alls så mycket kvar faktiskt .

Det får vara allt för mig just nu ... Tjing Tjing på er alla .


     

Presentation


Doremis Kliff Ford & Bernerdalens Lord Calvert.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Arkiv

Senaste inläggen

Länkar

Sök i bloggen

Gästbok

RSS

Besöksstatistik

Betillys Charmiga Tuffa

                                               

Doremis Kliff Ford

                                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards