Tuffa

Alla inlägg den 10 april 2010

Av Camilla Anderholm - 10 april 2010 20:34

Så kom då äntligen solen till Sundsvall   den har varit efterlängtad ska ni veta .... jag kan inte komma ihåg då vi såg solen sist , det har legat ett tjockt vitt täcke över hela Sundsvall nu i flera veckor känns det som , men trots att det varit fattigt på sol så har faktiskt snön sjunkit undan en hel del .

Så eftermiddan idag har spenderats ute så länge solen visade sig , dom här propparna tyckte det var mysigt som bara den att få skutta runt i snön , eller Kliff åtminstone , Tuffa är ju segare än segt just nu ... hon har börjat löpa , och vill helst bara ligga och titta på .... och det hör ju verkligen inte till vanligheterna då det gäller våran Fröken Fröjd som i vanliga fall tar varje chans till att fara runt som en gasell så fort hon är lös .



Ja , ni ser ju själva ... Kliff kommer farande som en liten kanin , men Tuffa ligger där i bakgrunden och bara tittar på , totalt olikt henne .

Men hon är snart sig själv igen , och kommer fara fram som en tornado igen.

  

Och den här lilla killen då , som nu har lyft på benet då han kissat , två dagar i rad !!!!!   jisses vart ska de sluta då ??   4 månader gammal och lyfter på benet som värsta stor killen .

Och aprå på kisseriet ... så tror jag vi börjar ana ljuset i tunnel   en liten olycka vart det i måndags då AC var här , men sedan har det faktiskt inte blivit några olyckor inne , han visar tydligt då han vill gå ut , han går fram till trappen och så vänder han sig om och tittar på mig ... skynda dig nu kärring om du inte vill ha en pöl inne ser han ut att tänka ....

Han är så dukig våran lilla " Sheriff " det är Johan´s nya namn på Kliff ... Sheriffen säger han ... inte för att han ser ut som någon Sheriff .

Han ser ju ut som en liten Kliff .

  


Nä , nu ska jag ta och knoppa och hoppas på sol imorgon för då ska vi banne mig vara ute hela dagen .

  

Presentation


Doremis Kliff Ford & Bernerdalens Lord Calvert.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Arkiv

Senaste inläggen

Länkar

Sök i bloggen

Gästbok

RSS

Besöksstatistik

Betillys Charmiga Tuffa

                                               

Doremis Kliff Ford

                                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards