Tuffa

Alla inlägg den 19 mars 2011

Av Camilla Anderholm - 19 mars 2011 21:31

Börjar som min gode kompis    ni som hänger på fejjan har redan sett bilderna, men det kan ju tänkas att inte alla hänger på FB hela tiden   så lite bilder här också skadar ju inte, och så får man ju anledning av att upptadera bloggen lite.

Eftersom det inte bidde så mycket bus för "grabbarna grus" i Sala så bestämdes det att vi skulle ta en promenad tillsammans .... nu bidde det inte så mycket till promenad, dom här killarna flängde runt i den ena snödrivan efter den andra så vi tog oss i sakta mak till ett öppet fält där dom fick tumla runt bäst dom ville ... och som grädde på moset så tittade solen fram i rådande stund också, det enda som saknades var kaffetermosen, men den tar vi med nästa gång   .

     

Dom leker på samma sätt, det ska tuggas och det ska hänga i den andres hals preeeeecis hela tiden ... ja, och så har Kliff någon slags förkärlek till bakben ... han försöker ta sig ena rejäla tuggor på Lukas bakben då och då.

Det fastnade riktiga rejäla snöbollar på killarna, Lukas hade några bumlingar på armbågarna.

Si så här då.

   

Sen är det ju det här med att få till tjusiga kort där dom sitter fint och tittar in i kameran ... att mattarna hade hela scenariot klart för sig hur det skulle se ut och vart bilden skulle tas .... ja, det var det ingen av vovvarna som tog någon hänsyn till !!! .... nä nä ... försök ni, men vi gör på vårt sätt vi ... såg dom ut att tycka.

Kliff till vänster

Det gäller att trycka på avtryckaren i blixtens hastighet ... att försöka få båda att titta in i kameran samtidigt det finns det ingen tid till ... i nuläget får vi inte vara för kräsna på hur det ser ut ... men med lite tränig så får vi nog till det.

Jag har varit väldigt försiktig .. för att inte säga helt emot att lära Kliff sitt.

Då Tuffa var liten så var det det första vi lärde henne ... så klart !!! för det är väl oftast det man börjar med, men det har resulterade i att så fort jag stoppade handen i fickan så satte hon sig ner omedelbums !!! .... och så vill vi inte ha det då man ska ställa ut ... i dags läget kan hon så klart stå även om jag stopper handen i fickan .... men det är en av anledningarna till varför jag inte kört sitt på Kliff ... jag är av den uppfattningen att hundar kan sitta ändå.

   Kliff först och Lukas därefter.


Som jag älskar det här ansiktet !!!!  han är så gooooo

Kliff

                 

Lukas är inte så pjokig han heller.

           

För att avsluta denna bildkavalkad så kör vi några gemensamma på bästa killarna.

           

Det var en skön vinter dag på bästa sätt ....

Ha en fortsatt trevlig helg !!!!        

Presentation


Doremis Kliff Ford & Bernerdalens Lord Calvert.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Arkiv

Senaste inläggen

Länkar

Sök i bloggen

Gästbok

RSS

Besöksstatistik

Betillys Charmiga Tuffa

                                               

Doremis Kliff Ford

                                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards