Tuffa

Direktlänk till inlägg 27 juni 2010

Hemma igen !!

Av Camilla Anderholm - 27 juni 2010 18:16

Grrrr!!!!!! Fortfarande lite sur över att det jäklades då jag försökte lägga in en midsommar hälsning i fredags innan vi skulle iväg   ...... vet inte hur många gånger jag försökte med det ville sig inte .... men det vart ju midsommar ändå , trots att jag inte fick till våran hälsning .

Vi har i vanlig ordning varit på Holmén och firat med Johan´s mamma och man .... det är ett riktigt lite smultronställe både för två och fyrbenta !!!!!! .... kanske inte om man är i tonåren eftersom det är ute på en liten Ö , där det inte finns någon kiosk att springa till om sötsuget skulle pocka på   men då får man vara lite förutseende och se till att man har allt mellan himmel och jord med sig så man slipper sura blickar från tonårs-sonen    . Och då inga sura blickar kom så borde det betyda att även han har mått bra .


Tuffa försöker locka Kliff ner i vattnet !

  

Att Tuffa gillar det här stället skarpt kanske ni förstår då ni ser vattnet , stugan står väl på sin höjd  15-20 meter från vattnet och här går man utan koppel precis hela dagarna ..... är man då värsta sortens badboll som våran Tuffa är , så är det ju lätt till att tro att hon skulle bo i vattnet ungefär precis hela tiden       men !!!!!!!! .........  nu är det ju faktiskt så att våran Fröken Fröjd har blivit en mogen dam på senaste tiden   .

Jo , då ... visst var hon nere i vattnet , men hon går från klarhet till klarhet våran lilla Fröjd .

Iofs så tog hon ett eget intiativ på fredagkväll då vi skulle gå och lägga oss , hon tyckte visst att det var läge med ett bad då !!! .... något som hon var helt ensam om att tycka , men sedan så har hon skött sig exemplariskt .

Hon har badat då vi sagt att det är ok så vi är så nöjda med henne .

 Kliffen då ???   Det stod ju en båttur på programet innan vi var framme .... premiären för Kliff faktiskt  , som den lugna trygga killen han är så gick det ju så klart hur bra som helst , inga konstigheter alls .

Och självklart så diggade ju han det här stället lika mycket som Tuffa , inget koppel , man kan gå fritt precis hur som helst ..... och det gjorde han vill jag lova   han undersökte nog precis varje fläck som gick att undersökas ... det var ju hur spännande som helst .

Fram och tillbaka ner till vattnet , och första gången Tuffa var i så plumsade han helt sonika rakt ner han också !!!!!! ...... men han kom upp precis lika fort kan jag säga , därefter så nöjde han sig med att doppa tårna , jag hade tänkt hjälpa han ner i vattnet .... men det var ju så in i bomben kallt så vi sparar det här med att  bada då termotetern visar mer än 16 gader .

  

Båda vovvarna har haft det helt otroligt härligt , dom har busat , badat och ätit gott mest hela tiden .


Tycker den bilden på deras rumpor är så mysig .

Men det är inte bara bus ich flams , dom har legat och myst i skuggan en hel del också .

Vi tvåbenta har ätit väldans gott .... det har varit lax på längden och på tvären nästan  .... nä ... nu skojar jag , det har varit en hel del annat också , men mycket lax har det varit precis som vanligt och det passar oss som handen i handsken .

Till och med Linus älskar alla sorters lax , kallrökt lax , gravad lax varmrökt lax ... hm ... har jag glömt någon sort tro ????   till det har det varit olika sorters potatis och självklart en riktigt god midsommar tårta .

Det känns som vi ätit mest hela tiden  , men det hör väl midsommar till iofs .

På midsommarkvällen så tog pojkarna och åkte iväg för att fiska lite , men dom kom tomhänta hem igen .... kanske lika bra det enligt Linus , för han hade fått instruktioner att om dom fick en riktigt stor baddare i nätet så skulle han grabba tag i stjärten på laxen och dra den ombord .... och som den landkrabba han är så var han väl inte riktigt förtjust i just den idén     .

Katterna har varit hemma dom tillsammans med döttrarna som passat huset åt oss och samtidigt varit kattvakt .... gud så glad dom vart då jag var ute och ropade på dom då vi kom hem .... Sally försökte krypa in i skinnet på mig , och Molly la sig ner och började rulla runt , så gör hon då hon blir alldeles till sig ... tokfian där .

Nu är vi alla ganska trötta , man blir trött av att vara utomhus precis hela dagarna , så hundarna ligger utslagna ... vi ligger utslagna i soffan ... tanken var att vi skulle hyra en film till ikväll , men risken är väldigt stor att man somnar ifrån den , så det spar vi till en annan kväll .

Kliff gillade att ha en sådan stor vattenskål !!!

Han har hobbydruckit vatten hela helgen , och kissat därefter .

   

Ja , men det var lite om våran midsommar ... den har varit kanon på alla sätt och vis , jag hoppas ni alla haft det bra .

Nu ska jag ta och gå in på SKK och anmäla till en utställning innan jag glömmer bort det så tills vidare ... ha det så bra .

     

 
 
AnnCatrin

AnnCatrin

27 juni 2010 20:36

Hallå!
vilken härlig midsommar ni haft! skönt för hundarna att vara lösa.
har ju dubbelcheckat på FB att du anmält till utställningen......bara för att du skriver att du ska göra det är ju ingen garanti.....det kan komma både det ena och det tredje emellan och vips har det försvunnit ur minnet ;0)
ha det bra / AC

http://anncatrin.bloggagratis.se

 
Ambran

Ambran

27 juni 2010 20:45

Härlig midsommarhelg ni haft och många härliga bilder på dina fina hundar. Hur bra har vi det inte på en skala ett till tio. Lycka till på kommande utställning:)/Ambran.

http://ambran-ambran.blogspot.com

 
Anneli

Anneli

27 juni 2010 20:57

Hallå
Ja det verkar inte ha gått nån nöd på er i midsommar... Mysigt värre :) Sköna bilder...helst den där med Kliff och hans svans spikrakt upp i luften :) Styrspak :) Det är nog bäst för dig att du anmäler till utställningen nu...annars får du bannor av Ullabella *asg*
Kramkram Anneli

http://www.skansens.se

 
Emelie

Emelie

27 juni 2010 23:35

Underbart! Vilka bilder! Jag kommer med mitt gäng och firar med er nästa år ;-), halvsyrrorna kan ju simma ikapp om inte annat :-)!
Så sorgligt med Tyras lille förstfödde :-(. Det glädjande är att dom som skulle haft honom tingat valp hos syrran Chantilly! Kommer att gå valpkurs med dom i höst! Tycker att hennes hane 1 som det blev, påminner om lille Zico. Kram på er! Emelie

http://finarossinas.bloggplatsen.se

 
Heléne

Heléne

29 juni 2010 06:51

Härlig midsommar ni haft, underbara bilder på Tuffa och Kliff:-) Många bilder blir det, herregud jag hade flera hundra i kameran när vi kom hem i söndags, men det är ju så kul att fota de små liven;=) Tur man kan rensa bort de man lyckats mindre bra med;)Det blev mycket lax för vår del också, de hör liksom till på midsommar, mmm gott gott:=)
Ha det så gott och njut av sommaren som äntligen kommit.
Kram Heléne

http://smilla.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Anderholm - 6 mars 2014 18:54

  Bernerdalens Lord Calvert Calle. HD A ED O Foto: AC Uppfeldt.    Calle ...våran fartkula - tryckkokare -goseknopp- killen som älskar livet !!!!  detta är bara en väldigt liten beskrivning av våra jättebaby, för det är precis vad han ...

Av Camilla Anderholm - 2 december 2013 17:43


        Tänk att då man som mest behöver något så snubblar man över det, är det en slump eller sker det av en anledning?????   Johan hittade denna text idag ... Den träffade mig rakt in i hjärtat. Det gör fortfarande fruktansvärt ont ... d...

Av Camilla Anderholm - 12 november 2013 19:54

                        Det finns de som säger att .... Gud ger oss enbart så tunga bördor som vi orkar bära?????????????????   Till det har jag bara en fundering .... hur jäkla tunga axlar ska vi behöva gå runt med????  Vi ha...

Av Camilla Anderholm - 4 november 2013 14:15

Ni är många som på olika sätt har visat stöttning för Kliff nu då han har varit dålig. Några har varit insatta i allt elände, men det är många som funderat och undrat. Jag tänker inte gå in på några fördjupningar, här och nu, för det orkar jag inte. ...

Av Camilla Anderholm - 9 juni 2013 19:26

Ja, då bockar vi av ännu en vecka med lilltrollet, idag slog han matten med häpnad och sussade till klockan var 9 !!!!! .........vilket ställde allt på sin kant med den inplandrade sennenträffen. Innan vi hade varit ute och gjort morgontoalett, vil...

Presentation


Doremis Kliff Ford & Bernerdalens Lord Calvert.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Arkiv

Senaste inläggen

Länkar

Sök i bloggen

Gästbok

RSS

Besöksstatistik

Betillys Charmiga Tuffa

                                               

Doremis Kliff Ford

                                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards