Tuffa

Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

Kompisar

Av Camilla Anderholm - 23 februari 2010 11:48

Kliff har nu varit hos oss i lite drygt en vecka   och det går hur bra som helst .... det här killen är en otroligt lugn valp och väldigt mysig ... gosar mer än gärna med den som sätter sig ner på golvet , då kommer han farandes och tar mer än gärna ett mot lite kel ...

Eller kan det vara så att det är lugnet före stormen ???   

  

Nä , jag tror fakitskt inte det ... ofta tycker jag man kan se ganska snabbt åt vilket håll det barkar ... iallafall så har det varit så med både Fight och Tuffa .

 

Tuffa ja !!!!  hela första veckan låg hon och tryckte bakom vardagsrums-bordet  försökte i det längsta undvika att ens titta på honom ... se jag han inte , så finns han inte ... den taktiken verkar hon ha kört efter .

Hon har knappt ätit under den här första veckan ... ta bara det här med att komma in från promenader , ut genom dörren har det gått väldigt sanbbt , men då vi har börjat närma oss vårat hus , så har stegen blivit saktare och saktare , sen har hon tvärnitat vid brevlådan och nästan vägrat gå in   .

Så hon har nog haft det ganska jobbigt .

Så här såg det ju ut för en vecka sedan ... vägrade att titta på Kliff .

  

Men sakta men säkert så har hon tinat upp    bra precis en vecka tog det ... vi såg i lördags att hon började mjukna upp och hon var flera gånger fram och nosade på honom ...  på lördagkväll så kunde hon till och med bjuda till lite bus ... även om det var en kort stund ... men en klar framgång iallafall.

Sedan har det bara blivit bättre och bättre ... och nu är det nog så att det inte är så tokigt iallafall med en liten brorsa .


Igår hade dom en riktigt mysig stund med bus på golvet ...

   


 Sedan då Kliff vart trött så la han sig i biabädden och tuggade på ett ben ... Sekunden senare så låg även Tuffa där och mumsade på sitt ben ... fick tyvärr inte till något bra kort på det ... men det kommer helt säkert fler gånger .

Jag behöver väl inte säga hur skönt jag tycker det är att hon har mjuknat , även om jag visste att det kommer hon så klart göra med tiden .

Men rackarns så kallt har vi det , -30 igår kväll då det var dags att gå och lägga sig , och då är det ingen höjdare att måsta ta ut en liten valp !!!!!!   tur är ju att han kissar fort som sjutton och sedan vill in på en gång , för det vore ju hemskt om han gick och drog på sig något i den kalla luften .

Det är såna här gånger man inser hur mycket smidigare det är med att ha en valp på vår och sommar , vilken skillnad det är då man kan vara ute nästan hela dagarna ... ta bara det här med miljöträning det är ju så mycket enklare då , jag vet att vi har taigt både Fight och Tuffa på olika ställen där det varit folk och rörelse , vi har satt oss på en bänk och ätit en glass eller bara tagit en kopp kaffe ... det gör man ju bara inte nu ... då termotern envist visar över 20 grader .

Som tur är så har vi grannar som mer än gärna kommer över och hälsar på för att få lite valpgos och samtidigt så får Kliff träffa lite människor .


Kliff på språng .

Insåg häromdagen att vi totalt har glömt bort det här med veckobilder ... så från och med torsdag så blir det veckobilder på Kliff , det är roligt att ha kvar och gå tillbaka och titta på då dom vuxit upp , för det går ju så himla fort .

Nu ska ni alla ha en bra dag i kylan ...

  

 
 
emma

emma

23 februari 2010 12:48

åh han är så fin!!!

http://www.emmasjodin.bloggplatsen.se

 
roxanna

roxanna

23 februari 2010 12:49

Gud vilken söt liten du har där :)

http://roxanna.bloggplatsen.se

 
AnnCatrin

AnnCatrin

23 februari 2010 13:17

hallå!
har är ju så söt så det är inte klokt!
här är det full rulle, 3 Haselahundar + en hormonstinn duracell....... då kan du räkna ut resten själv *asg*
på badet tyckte dom min hund var uppskruvad..........men hallå! detta är hans allmäntillstånd!!!!!! sen bidrar det inte till lugn och ro att Olga uppenbarligen ska till och löpa.......pust.
Anneli är och handlar till smörgåstårta....... vi kanske måste våldgästa henne i helgen ;0)
kramen AC

http://anncatrin.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Bamse

23 februari 2010 21:01

Gokväll vilken härlig blogg med underbara bilder.Skönt att hon har mjuknat.Ha nu en riktigt trevlig kväll.Många Bamse kramar

 
Linnéa

Linnéa

23 februari 2010 21:11

Nåå,han är ju bara såååååååå söt(bor på min gata har träffat han)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.linneasblogg.sjolinder.net

 
Heléne

Heléne

24 februari 2010 06:47

Skönt att Tuffa börjar tina upp så sakteliga:) Han är då en riktig liten snygging Kliff killen:) Ja fy tusan nu är jag nöjd på kylan, man klarar inte av att vara ute några längre stunder precis, vi åker till fjällen imorgon så jag hoppas att det blir lite mildare så det går att vara ute!
Må så gott och vi ser fram emot många härliga bilder på Kliff och Tuffa:)
Kram Heléne

http://smilla.zoomin.se

 
Marie o Troya

Marie o Troya

24 februari 2010 14:46

En riktig goding som Tuffa inte kan motstå i längden...! Minns när jag fick hem Troya (hon är ju född i jan) i mars-05. Då var det riktigt kallt om nätterna när hon skulle ut!!

Ha d gott!

http://www.troya.zoomin.se

 
Lena

Lena

24 februari 2010 15:41

Härligt att Tuffa insett att en lillebror kan vara himmla mysigt och kul att ha, Han ser så fin ut!!Och ett stort grattis till den lilla damen så här i efterskott
Kram kram Lena

http://www.geneins.se

 
Emelie

Emelie

24 februari 2010 21:15

Grattis till den nykomne lille godingen! Visst ere mysigt med en gosig lugn valp...även om jag också är svag för dom livliga ;-). Grattis till halvsyrran på 2-årsdan! Vi ska få plusgrader i helgen! Kram Emelie

http://finarossinas.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Isabelle

24 februari 2010 22:25

Ja, jag är extra svag för sånna där veckobilder för det går ju så fort och det är så kul att titta på sånna :-) Så det ser jag fram emot :-D De där två trollen kommer kanontrivas ihop :-)

 
Anneli

Anneli

25 februari 2010 19:14

Hallå !
Men gud så skönt att isdrottningen Tuffa har smält för lilla Kliff :) Men vem kan stå emot den lilla sötnosen.
Mysiga bilder du har fått till...synd att du inte hann få ett när de låg i bian bägge två :) Men det kommer nog fler tillfällen.
Pussa dem bägge två från oss i Hassela
Kramkram Anneli

http://www.maximilian.panatet.se

 
Tina , Tea och Sascha

Tina , Tea och Sascha

26 februari 2010 15:44

Vilken urgullig pojke han är med sin lilla rosa nos ! Ska bli kul att följa veckobilderna. Skönt att Tuffa börjar inse fördelarna med en liten kompis, bara vänta, snart leker de så huset bågnar....hihi !
Er kyla är inget vidare, här har det varit tö i flera dagar och regn :( ! Så snön har krymt en del och man anar att våren faktiskt är på väg !!!!

http://www.bernertea.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Anderholm - 6 mars 2014 18:54

  Bernerdalens Lord Calvert Calle. HD A ED O Foto: AC Uppfeldt.    Calle ...våran fartkula - tryckkokare -goseknopp- killen som älskar livet !!!!  detta är bara en väldigt liten beskrivning av våra jättebaby, för det är precis vad han ...

Av Camilla Anderholm - 2 december 2013 17:43


        Tänk att då man som mest behöver något så snubblar man över det, är det en slump eller sker det av en anledning?????   Johan hittade denna text idag ... Den träffade mig rakt in i hjärtat. Det gör fortfarande fruktansvärt ont ... d...

Av Camilla Anderholm - 12 november 2013 19:54

                        Det finns de som säger att .... Gud ger oss enbart så tunga bördor som vi orkar bära?????????????????   Till det har jag bara en fundering .... hur jäkla tunga axlar ska vi behöva gå runt med????  Vi ha...

Av Camilla Anderholm - 4 november 2013 14:15

Ni är många som på olika sätt har visat stöttning för Kliff nu då han har varit dålig. Några har varit insatta i allt elände, men det är många som funderat och undrat. Jag tänker inte gå in på några fördjupningar, här och nu, för det orkar jag inte. ...

Av Camilla Anderholm - 9 juni 2013 19:26

Ja, då bockar vi av ännu en vecka med lilltrollet, idag slog han matten med häpnad och sussade till klockan var 9 !!!!! .........vilket ställde allt på sin kant med den inplandrade sennenträffen. Innan vi hade varit ute och gjort morgontoalett, vil...

Presentation


Doremis Kliff Ford & Bernerdalens Lord Calvert.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Arkiv

Senaste inläggen

Länkar

Sök i bloggen

Gästbok

RSS

Besöksstatistik

Betillys Charmiga Tuffa

                                               

Doremis Kliff Ford

                                                                         


Skapa flashcards